• ianuarie 2, 2023

Coca-Cola și-a scos din minți clienții din Germania. Inovația ajunge și la noi

Coca-Cola și-a scos din minți clienții din Germania. Inovația ajunge și la noi

Nemții au din partea Coca-Cola de o surpriză pe care o califică drept foarte incomodă, neplăcută și de-a dreptul enervantă. Acum germanii care cumpără orice băutură produsă de compania americană au parte de o surpriză neplăcută atunci când ajung acasă și deschid sticla. Capacul rămâne atașat de sticlă, chiar după ce aceasta a fost deschisă. Acest lucru nu este un accident, ci este un lucru intenționat.

Grupul a introdus inovația în Germania în urmă cu câteva luni ceea ce a provocat critici dure în mediul online unde utilizatorii califică drept enervantă și inutilă această inovație.

Coca-Cola nu poate scăpa de critici unii dintre cei care și-au exprimat nemulțumirea declarând că pur și simplu rup capacele după ce au avut parte de accidente atunci când capacul a revenit în dreptul jetului de lichid ceea ce a dus la revărsarea sucurilor.

Motivul acestei ”invenții”

Motivul ar fi o cerință a Uniunii Europene potrivit căreia capacul fix va fi obligatoriu din 2024, scrie PetPla.net. Asta pentru a proteja mediul înconjurător după ce s-a constatat că pe plajele europene s-a găsit o mare cantitate de capace de sticlă care poluează.

Coca-Cola a mers mai departe și a implementat cerința capacului înainte ca acesta să devină obligatoriu. De la sfârșitul anului trecut, sticlele au fost schimbate treptat pe piața din Germania.

Sursa: https://www.afaceri.news/coca-cola-si-a-scos-din-minti-clientii-din-germania-inovatia-poate-ajunge-curand-si-la-noi/.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *