• decembrie 19, 2023

Comisiile reunite din Parlament dezbat pentru a doua zi la rând legea BUGETULUI pe 2024 / Miercuri are loc votul în plenul reunit

Comisiile reunite din Parlament dezbat pentru a doua zi la rând legea BUGETULUI pe 2024 / Miercuri are loc votul în plenul reunit

Comisiile reunite de buget – finanțe din Camera Deputaților și Senat dezbat marți, pentru a doua zi consecutiv, legea bugetului de stat pe anul 2024, asta după ce ieri audierile s-au întins până la ora 23:00. Ședința comisiilor reunite este programată să înceapă la ora 10:15.

Conform programului, continuă audierile pe ordonatorii principali de credite în comisiile reunite de buget-finanțe. Astăzi sunt așteptați la audieri reprezentanții Ministerului Muncii, Ministerului, Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, Ministerul Cercetării, Ministerul Familiei, dar și CNCD, ICR, CSM, AEP, STS și CES.

Luni, un amendament introdus de Florin Roman (PNL) a stârnit discuții între deputații și senatorii prezenți în sală. Amendamentul prevedea introducerea în textul legii la art. 80 a sintagmei  „nu se introduc taxe sau impozite pe tot parcursul anului 2024”.

Gabriel Zetea a intervenit și a punctat că liderii coaliției de guvernare,…

Citeşte mai mult

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *