• ianuarie 2, 2023

Marcel Ciolacu: ”2022 a fost un an greu. Sunt ferm convins că anul 2023 va fi unul plin de aspecte pozitive”

Marcel Ciolacu: ”2022 a fost un an greu. Sunt ferm convins că anul 2023 va fi unul plin de aspecte pozitive”

Marcel Ciolacu, liderul PSD și președintele Camerei Deputaților, spune că 2022 a fost un an greu, dar este încrezător că 2023 va fi plin de aspecte pozitive.

”2022 a fost un an greu, dar în fiecare clipă ne-am străduit să răspundem tuturor provocărilor.

Am făcut hotărâți pasul în față și ne-am asumat o guvernare complicată pentru a găsi și aplica, din prima linie, soluțiile la problemele cu care românii s-au confruntat.

A fost un lucru normal pentru că, în aceste vremuri grele, cele mai mari așteptări ale românilor se îndreptau către cel mai mare partid, către forța politică care a luptat întotdeauna pentru cei mulți, pentru familiile cu copii, pentru pensionari și pentru firmele românești.

Am luat măsuri pentru ca românii și economia să reziste în fața amenințărilor. Mai mult, suntem hotărâți să continuăm să sprijinim România pentru a trece cu bine peste această perioadă dificilă ca o națiune puternică și unită.

Românii și-au demonstrat hotărârea pe tot parcursul acestui an. Este timpul ca și guvernul nostru să-și demonstreze în 2023 determinarea astfel încât viețile oamenilor pe care îi servim să devină mai bune!

Sursa: https://www.antena3.ro/politica/marcel-ciolacu-increzator-2023-661646.html.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *