• mai 25, 2023

Mesaj disperat al Simonei Halep, după ce audierea ei în cazul de dopaj a fost amânată pentru a treia oară. „Sunt devastată!”

Mesaj disperat al Simonei Halep, după ce audierea ei în cazul de dopaj a fost amânată pentru a treia oară. „Sunt devastată!”


„Încă o dată, în această seară, sunt devastată. ITIA (n.r Agenția de Integritate în Tenis) mi-a amânat pentru a treia oară audierea, din nou pentru încă o lună”, a scris Simona Halep, 31 de ani, într-un mesaj postat pe rețelele ei de socializare.

„Aștept să fiu judecată din luna octombrie a anului trecut. În decembrie am reușit, în sfârșit, datorită experților, să demonstrez că lotul de suplimente pe care îl foloseam era contaminat, de aici și rezultatul pozitiv al testului. Am cerut, așa cum prevede regulamentul anti-doping, o audiere rapidă: este dreptul meu, este scris în regulament!”, a afirmat Simona Halep, fost nr. 1 în ierarhia WTA.

„Din păcate ITF (ITIA) mi-a amânat audirerea de trei ori, mi-a interzis dreptul de a fi judecată de un Tribunal Independent. Nu mi-a permis să particip la niciun turneu în ultimele 8 luni. Acum știu cu siguranță că voi rata Australian Open, Roland Garros și Wimbledon. Nu mai menționez că am…

Citeşte mai mult

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *