• mai 21, 2023

Patrick Mouratoglou, O Nouă Reacție în Cazul De Dopaj Al Simonei Halep: „Cer Celor De La ITIA Să Oprească Această Hărțuire”

Patrick Mouratoglou, O Nouă Reacție în Cazul De Dopaj Al Simonei Halep: „Cer Celor De La ITIA Să Oprească Această Hărțuire”

Simona Halep, 31 de ani, fostul număr 1 mondial, a fost acuzată, vineri, 19 mai, de o a doua încălcare, separată, a reglementărilor antidoping, „pentru nereguli găsite în pașaportul său biologic”, potrivit Agenției Internațională de Integritate în Tenis (ITIA).

După ce, vineri, Mouratoglou a spus că Halep este supusă unei hărțuiri din partea ITIA, antrenorul francez a revenit, sâmbătă, 20 mai, cu un comunicat pe subiectul acuzațiilor.

„Onestitatea ei (n.r. – a Simonei Halep) este în afara oricărui dubiu. Ştiu că SUB NICIO FORMĂ, NICIODATĂ, nu ar fi făcut ceva ilegal. Sprijinul primit din lumea tenisului a fost extrem de puternic, asta deoarece oamenii au fost convinși că nu ar fi făcut niciodată așa ceva”, a transmis Patrick Mouratoglou, potrivit GSP.

Antrenorul româncei a precizat că a susținut-o pe Simona Halep din prima zi în care ITIA a acuzat-o și o va face „în fiecare zi”.

Sunt extrem de șocat de modul în…

Citeşte mai mult

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *