• mai 21, 2023

Producătorii Auto încep Să Ceară Abonamente Proprietarilor De Autoturisme Pentru Funcții Pe Care Mașinile Deja Le Au Incluse

Producătorii Auto încep Să Ceară Abonamente Proprietarilor De Autoturisme Pentru Funcții Pe Care Mașinile Deja Le Au Incluse

Americanii sunt dispuși să plătească pentru aplicații și pentru abonamente lunare precum Netflix. Dar astfel de abonamente lunare, cunoscute drept „funcții la cerere”, vin acum și pe autoturismele lor, care sunt conectate la internet și la sisteme de cloud computing. Și în cele mai multe cazuri, aceștia nu sunt prea fericiți cu achiziția acestora, mai ales că prețul mediu pentru o mașină a ajuns la aproape 50.000 de dolari, scrie Yahoo Finance.

Un studiu realizat de Cox Automotive arată că 75% dintre respondenți sunt de acord cu afirmația că „funcțiile la cerere vor permite producătorilor auto să facă mai mulți bani”.

Iar 69% dintre aceștia spun că dacă anumite funcții vor fi disponibile doar prin abonament pentru o marcă anume, atunci se vor reorienta către alte branduri.

Acesta este un trend îngrijorător pentru constructorii auto, care se bazează pe venituri de miliarde din servicii pe bază de abonament.

Producătorii…

Citeşte mai mult

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *