• ianuarie 2, 2023

Un club din Belgrad, plin cu oameni, s-a scufundat de Revelion „Așa trebuie să se fi simțit și pe Titanic

Un club din Belgrad, plin cu oameni, s-a scufundat de Revelion „Așa trebuie să se fi simțit și pe Titanic

Surpriză extrem de neplăcută chiar în noaptea de Revelion. Un club în care petreceau sute de oameni a început să se scufunde la doar 10 minute după miezul nopții. Imaginile au fost postate pe rețelele sociale. „Mi-a fost frică pentru viața mea. Așa trebuie să se fi simțit și pe Titanic” a povestit pentru Switzerland Times, o tursită din Zurich care petrecea Revelionul în Serbia.

Imediat după miezul nopții, clubul de noapte Freestyler din capitala sârbă a Belgradului a început să se scufunde în râul Sava, notează Switzerland Times.

„Panica a izbucnit imediat, din fericire nimeni nu a fost rănit grav”, a povestit o tânără care se afla în club cu prietenii ei.

La momentul incidentului, la aproximativ zece minute după miezul nopții, clubul era plin.

„Clubul de noapte Freestyler din Belgrad s-a scufundat în noaptea de Anul Nou”, a anunțat și jurnalistul sportiv Sam Street pe Twitter care a postat imaginile.

„Au fost o mulțime de elvețieni și elvețieni-sârbi aici”, spune Ana T. Atmosfera a fost bună până când deodată barul s-a zguduit. „Nu am înțeles ce se întâmplă. Toți s-au repezit spre ieșire. Angajații clubului au fost primii care au dispărut”, a povestit tânăra.

„Toată lumea s-a împins cu toată puterea spre ieșire. Mi-a fost foarte frică pentru viața mea și mi-am pierdut prietenii rapid. Așa trebuie să se fi simțit pe Titanic!”, spune mai povestit tânăra elvețiancă.

 

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/externe/un-club-din-belgrad-plin-cu-oameni-s-a-scufundat-de-revelion-asa-trebuie-sa-se-fi-simtit-si-pe-titanic-2202193.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *