• ianuarie 2, 2023

Revelion cu artificii, manele şi femei la Penitenciarul Gherla. Fetele au dansat la gard pentru iubiţii lor din închisoare

Revelion cu artificii, manele şi femei la Penitenciarul Gherla. Fetele au dansat la gard pentru iubiţii lor din închisoare

Au răsunat manelele, în noaptea de Revelion, din Penitenciarul Gherla. În stradă, fetele au făcut spectacol: au dansat și au cântat pentru iubiţii lor din închisoare. Pentru prima dată, deţinuţii au avut parte şi de un spectacol de artificii, organizat la câtiva metri de zidurile penitenciarului, scrie gherlainfo.ro.

V-ați pus împotriva mea, nici nu știți în ce-aţi intrat
Răzbunarea nu o opriți cu o mie de mascați
Vin acasă și va arăt ce mi-am pus în gând
Vă nenorocesc pe toți și mă întorc râzând!”

Pentru că nu au putut fi împreună de Revelion, iubitele unora dintre deţinuţi au venit la gardul închisorii. Cu bliţurile telefoanelor în mână, tinerele au dansat şi au cântat în stradă pentru iubiţii care le priveau de la geamul penitenciarului.

La miezul nopții, deţinuţii au avut parte şi de un spectacol de artificii, organizat la câţiva metri de zidurile închisorii. Petrecerea a durat aproape două ore.

 

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/revelion-cu-artificii-manele-si-femei-la-penitenciarul-gherla-fetele-au-dansat-la-gard-pentru-iubitii-lor-din-inchisoare-2202337.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *